De onafhankelijke restaurant- en hotelgids Gault&Millau heeft Spui76 opnieuw beoordeeld. Na diverse bezoeken van anonieme bezoekers kende Gault&Millau 13 punten toe aan Spui76. Ook is Spui76 door Gault&Millau toegevoegd aan de lijst Lievelingsadressen.
Beoordeling Gault&Millau
Het vrijwel wekelijks wisselende menu van Spui 76 in het visserijdorp Spakenburg biedt de vele vaste gasten telkens weer mooie, eerlijke gerechten die in aangename grootte op het bord komen. De gerechten van chef Denis Nijp zijn smaakvol met alle aandacht voor wat het IJsselmeer aan lekkers te bieden heeft. Zoals zeer sappige palingfilets die met gember en bonito vlokken hoog op smaak zijn gebracht. Of ruim bemeten uiterst malse scholfilets met kreeftensaus, groene asperges en wortelcrème. Gastheer en sommelier Marijn Smit voelt perfect aan wat de gast wil, uiteraard inclusief een goed glas wijn.
Klik hier om de beoordeling te bekijken op de website van Gault&Millau.
© Spui76 | Privacyverklaring